Πως δρα:
Η υψηλή πεπτικότητα αυξάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό.
Οι μειωμένες ποσότητες ινών αυξάνουν την πεπτικότητα και μειώνουν τον όγκο των κοπράνων.
Οι μειωμένες ποσότητες λιπαρών ουσιών μειώνουν τις εκκρίσεις του παγκρέατος.
Η ινουλίνη (διαλυτοί υδ..
Πως δρα:
Κρέας και παράγωγα: Αυξημένη γευστικότητα και απορρόφηση πρωτεϊνών.
Πρωτεΐνη – χαμηλά επίπεδα: Μειώνει το μεταβολισμό του ήπατος.
Χαλκός – χαμηλά επίπεδα: Προστατεύει από την τοξική επίδραση της αποθήκευσης χαλκού στο ήπαρ.
L-καρνιτίνη – προσθήκη: Συμβάλλει στη λειτουργία των ηπ..
Πως δρα:
Κρέας και παράγωγα: Αυξημένη γευστικότητα και απορρόφηση πρωτεϊνών.
Πρωτεΐνη – χαμηλά επίπεδα: Μειώνει το μεταβολισμό του ήπατος.
Χαλκός – χαμηλά επίπεδα: Προστατεύει από την τοξική επίδραση της αποθήκευσης χαλκού στο ήπαρ.
L-καρνιτίνη – προσθήκη: Συμβάλλει στη λειτουργία των ηπ..
Η υψηλή πεπτικότητα αυξάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό. Οι μειωμένες ποσότητες ινών αυξάνουν την πεπτικότητα και μειώνουν τον όγκο των κοπράνων.
Οι μειωμένες ποσότητες λιπαρών ουσιών μειώνουν τις εκκρίσεις του παγκρέατος.
Η ινουλίνη (διαλυτοί υδατάνθρακες) ανή..
Πως δρα:
Η υψηλή πεπτικότητα αυξάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό.
Οι μειωμένες ποσότητες ινών αυξάνουν την πεπτικότητα και μειώνουν τον όγκο των κοπράνων.
Οι μειωμένες ποσότητες λιπαρών ουσιών μειώνουν τις εκκρίσεις του παγκρέατος.
Η ινουλίνη (διαλυτοί υδ..